دکتر محمد علی نیلفروش زاده

متخصص پوست و مو


استخدام متخصص تغذیه

شروع فاز انسانی طرح فولی

گزارش طرح سلول بنیادی فو

فراخوان بیماران لک,تیرگ

قابل توجه بیماران دارای

ثبت خاطرات در وب سایت

وب سایت شاهراه سلامت

لینک مرکز تحقیقات پوست و

لینک مفید

مشاوره پوست- پیوند مو - لی

مصرف خرما فيبر بيشتري نسبت به آرد دارد

خبر نقل از باشگاه خبر نگاران جوان :
فيبر يكي از مواد مغزي براي دستگاه گوارش، كنترل كننده چربي خون و كاهش كم اشتهايي است كه اين ماده در خرما و شنبليله بيش از آرد وجود دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از پايگاه خبري هلث نيوز، متخصصان تغذيه مركز پزشكي نيواورلين امريكا با بررسي برخي مواد غذايي از قبيل خرما و شنبليله اعلام كردند، اين دو ماده غذايي در كنار ديگر مواد غذايي مانند جو و سيب زميني شيرين سرشار از فيبر است.

بر اساس اين گزارش، مصرف فيبر موجب افزايش سلامتي دستگاه گوارش و تعادل قند خون ميشود، همچنين افراد بياشتها با مصرف فيبر ميتوانند در نهايت احساس سيري، اشتهاي خود را براي خوردن غذا تنظيم كنند.

بنابراین گزارش، مصرف فيبر يكي از روش هاي مناسب براي كاهش چربي LDL خون و افزايش چربي HDL خون است، مصرف خرماي پخته (رطب) يكي از بهترين مواد جايگزين آرد است.

گفتني است، فيبر موجود در خرما 10 تا 30 درصد بيش از آرد است، با كاهش مصرف آرد و جايگزين كردن خرما به جاي آن ميتوان غذايي سالم كه در سطح فيبرهاي آرد است ولي سالمتر است، مصرف كرد.


آدرس مطب : تهران ، بلوار آفریقا ، نرسیده به تقاطع میرداماد ، پلاک 67 ، کلینیک جردن
تلفن : 88886501 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
فرم استخدامفرم رضایتمندی بیماراننظر سنجی در مورد وب سایتصفحه اصلیبیوگرافیگالری عکسفیلم هالیست موضوعی مقالاتسوالات پزشکیدرباره مااخبارویزیت اینترنتی بیماران رپیامهای کاربرانسایتهای دیگر